Topmerken altijd -50% Snelle levering Gratis verzending Nederland vanaf € 50

Product was successfully added to your shopping cart.

Over ons

"Our family, just the right mix of chaos and love..."

Maison Lab uit Genk is een gloednieuwe webshop in schoenen, handtassen en accessoires waar elke shopaholic haar/zijn modehartje kan ophalen. In de webshop worden topmerken als Steve Madden, Bronx, Levi’s en Paul’s Boutique steeds aan de helft van de prijs verkocht. Dit uniek concept is een idee van Samira, Tahnee en Djalil Labyed, dochters en zoon van de Limburgse familie Labyed, die al 18 jaar een gevestigde waarde vormt in de outletbusiness.
 

 

Samira

“The sky is literally the limit”, volgens Samira. Zij is de oudste van de drie en verantwoordelijk voor de sales en het marketinggebeuren.Samira is ook al 10 jaar Sales Manager van het textiel groothandel bedrijf en kent hierdoor de outletbusiness beter als haar eigen broekzakRead More..
 

Tahnee

Tahnee is de middelste van de 3 en neemt de aankoop op zich. Haar studie communicatiemanagement en jarenlange ervaring in de business hebben haar de nodige bagage gegeven om deze titanentaak aan te kunnen. Ze runt naast de aankoop van de webshopRead More..
 

Djalil

Djalil is de jongste van de drie en afgestudeerd als jurist aan de Universiteit Hasselt. Momenteel is hij de projectmanager van Maison Lab en volgt hij de taken van zijn zussen op de voet op. Djalil mag dan wel de jongste van het team zijn, maar hij kent de business als geen ander doordat hijRead More..